Werkwijze
Wij vinden het belangrijk om u inzichtelijk te maken hoe wij te werk gaan. Hieronder vindt u een uitgebreide beschrijving van het taxatieproces.

1 U kunt een taxatie bij Sneleentaxatie op de volgende wijze aanvragen:

Als tussenpersoon
• Via uw persoonlijke gebruikersaccount in ons systeem.
• Per e-mail (info@sneleentaxatie.nl)
• Telefonisch (013-3032227)

Als particulier
• Per e-mail (info@sneleentaxatie.nl)
• Telefonisch (013-3032227)

2 Via Sneleentaxatie laat u een taxatie uitvoeren door gecertifieerde en onafhankelijke taxateurs. Tevens zorgen wij ervoor dat u de opdrachtvoorwaarde ontvangt om de taxatie in werking te zetten. Deze dient u ondertekent naar ons terug te sturen.

3 De taxateur maakt na het ontvangen van de getekende opdrachtvoorwaarde een afspraak met de huidige eigenaar of verkoopmakelaar om de taxatie te verrichten.

4 Wij garanderen dat u van ons binnen twee weken een gevalideerd taxatierapport ontvangt.

5 U ontvangt van ons het digitale rapport na betaling of na afronding meteen per e-mail.

6 Voor meer informatie kunt u ons altijd bereiken op: 013-3032227 of u kunt ons een mail sturen naar info@sneleentaxatie.nl

7 Digitale acceptatie: alle geldverstrekkers accepteren een digitaal taxatierapport. Naast registratie in ons systeem worden uw gegevens altijd geregistreerd door het validatie instituut, de geldverstrekker en het CRT (Centrale Registratie Taxaties).

Landelijke dekking van taxateurs
Sneleentaxatie beschikt over een landelijke dekking. De taxatie wordt altijd verricht door een taxateur, die bekend is met de lokale markt. Alle taxateurs zijn erkend, NRVT-gecertificeerd en aangesloten bij één van de drie brancheverenigingen: NVM, VastgoedPRO of VBO.

Bescherming van uw persoonsgegevens
Sneleentaxatie verwerkt de persoonsgegevens om het taxatierapport uit te laten voeren. Wij verstrekken geen gegevens aan partijen die niet direct betrokken zijn bij de taxatie. Sneleentaxatie conformeert zich daarbij aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Zie ook Privacy